KURULUŞTAN GÜNÜMÜZE DENİZLİ BELGESELİ

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'nın ana destekçisi Cafer Sadık Abalıoğlu Holding Denizli'nin Tarihini ve Kültürünü Günümüze Taşıyor

Batı Anadolu’nun güzel kentlerinden, Tarih boyunca medeniyetlerin elele verdiği Denizli.

Her karışında, her tepesinde geçmişinden izler taşıyan, attığınız her adımda bunu size hissettiren Denizli...

“Kuruluştan Günümüze Denizli” Belgeseliyle şehrimizin tarihi ve kültürü günümüze taşınıyor...

Yüzyıllar öncesine dayanan Denizli’nin tarihini, varoluş serüvenini, geçmişini, geleneklerini anlatmak amacıyla Cafer Sadık Abalıoğlu Holding’in kurumsal sosyal sorumluluğu çerçevesinde hazırlanan  “Kuruluştan Günümüze Denizli” Belgeseli sizlere ve gelecek kuşaklara ulaşıyor.

''Kuruluştan Günümüze Denizli'' Belgeseli ile yüzlerce yılın, bir çok uygarlığın, rengarenk kültürlerin, savaşların, farklı dinlerin izlerini taşıyan Denizli’yi tanıma, tarihin derinliklerinde yolculuk etme, günümüze dek uzanan öykülerine tanıklık etme fırsatı bulacaksınız.

Cafer Sadık Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu’nun hazırlanan belgesel filmi ile ilgili yorumu ise: “ 69 yıllık sanayicilik geçmişimizde, yatırımlarımız ve sektörlerimizdeki başarılarımız ile ülkemizin ulusal kalkınmasına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ancak tarihimize, kültürümüze yönelik çalışmalar yapmak bizlere ayrı bir gurur ve heyecan veriyor.

Bu vesileyle tarih boyunca Denizli’yi yaşanır kılan ve bugünlere gelmemizi sağlayan herkesi minnetle anıyoruz.Bu Belgeselin hazırlanmasında ve tarihi gerçeklerle uyumlu olmasında katkılarını esirgemeyen Pamukkale Üniversitesi’ndeki tarihçi dostlarımıza ayrıca teşekkür ederiz.”

“Kuruluştan Günümüze Denizli” Belgeseli Tanıtımı için tıklayınız.

Belgeselin tamamına Bölüm 1 ve Bölüm 2 bağlantılarından ulaşabilirsiniz.